David Spade
David Spade
  • Gerçek İsmi:  David Wayne Spade
  • Mesleği:  Aktör, Senarist, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Birmingham, Michigan, ABD
  • Doğum Tarihi:  21.07.1964 (53 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.64 m

David Spade Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Sandy Wexler 2017 Komedi Oyuncu 5,1 5
The Do-Over 2016 Komedi Oyuncu 5,7 140
Joe Dirt 2: Beautiful Loser
Geçmişin Peşinde
2015 Komedi Oyuncu 4,2 13
Hotel Transylvania 2
Otel Transilvanya 2
2015 Animasyon Oyuncu 6,7 348
Grown Ups 2
Büyükler 2
2013 Komedi Oyuncu 5,4 155
Grown Ups
Büyükler
2010 Komedi Oyuncu 6,0 366
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)