David Paymer
David Paymer
  • Gerçek İsmi:  David Charles Paymer
  • Mesleği:  Aktör, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Oceanside, Long Island, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  30.08.1954 (63 yıl önce)
  • Burcu:  Başak
  • Boyu:  1.70 m

David Paymer Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Drag Me to Hell
Kara Büyü
2009 Gerilim Oyuncu 6,6 65
School of Life
Hayat Okulu
2005 Aile Oyuncu 6,5 11
In Good Company
Babamın Kabusu
2004 Dram Oyuncu 6,5 6
Payback
Gününü Göreceksin
1999 Aksiyon Oyuncu 7,1 19
Amistad 1997 Dram Oyuncu 7,2 52
Nixon 1995 Biyografi Oyuncu 7,1 0
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)