David Oyelowo
David Oyelowo
  • Mesleği:  Aktör, Yönetmen, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Oxford, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  01.04.1976 (41 yıl önce)
  • Burcu:  Koç
  • Boyu:  1.78 m

David Oyelowo Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
A United Kingdom
Aşkın Krallığı
2016 Biyografi Oyuncu 6,7 2
Queen of Katwe 2016 Biyografi Oyuncu 7,3 47
Captive
Rehine
2015 Suç Oyuncu 5,3 24
Selma
Özgürlük Yürüyüşü
2014 Biyografi Oyuncu 7,5 20
A Most Violent Year
En Şiddetli Sene
2014 Dram Oyuncu 7,0 25
Interstellar
Yıldızlararası
2014 Bilim Kurgu Oyuncu 8,6 13
Jack Reacher 2012 Aksiyon Oyuncu 7,0 423
The Paperboy
Gazeteci Çocuk
2012 Suç Oyuncu 5,8 15
Rise of the Planet of the Apes
Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Bilim Kurgu Oyuncu 7,6 1781
96 Minutes
96 Dakika
2011 Gerilim Oyuncu 5,8 1
The Last King of Scotland
İskoçya'nın Son Kralı
2006 Biyografi Oyuncu 7,7 71
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)