Ciarán Hinds
Ciarán Hinds
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Belfast, Northern İrlanda, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  09.02.1953 (64 yıl önce)
  • Burcu:  Kova
  • Boyu:  1.85 m

Ciarán Hinds Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Silence
Sükut
2016 Macera Oyuncu 7,4 3
Bleed for This 2016 Biyografi Oyuncu 6,8 31
Last Days in the Desert
Çölde Son Gün
2015 Macera Oyuncu 5,6 23
The Disappearance of Eleanor Rigby: Them
Aşkın Halleri
2014 Romantik Oyuncu 6,3 45
The Disappearance of Eleanor Rigby: Her 2013 Romantik Oyuncu 7,0 33
Closed Circuit
Kapalı Devre
2013 Suç Oyuncu 6,2 36
The Woman in Black
Siyahlı Kadın
2012 Gerilim Oyuncu 6,4 179
John Carter
John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Fantastik Oyuncu 6,6 261
The Rite
Ayin
2011 Dram Oyuncu 6,0 59
Ghost Rider: Spirit of Vengeance
Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Fantastik Oyuncu 4,3 354
The Debt
Sır
2010 Aksiyon Oyuncu 6,9 11
The Eclipse
Tutulma
2009 Dram Oyuncu 6,2 1
In Bruges
Brüj'da
2008 Komedi Oyuncu 8,0 84
Miami Vice 2006 Aksiyon Oyuncu 6,0 17
Munich
Münih
2005 Gerilim Oyuncu 7,6 37
Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Oyuncu 5,5 197
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)