Chris Pine
Chris Pine
  • Gerçek İsmi:  Christopher Whitelaw Pine
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Los Angeles, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  25.08.1980 (37 yıl önce)
  • Burcu:  Başak
  • Boyu:  1.85 m

Chris Pine Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
For the Love of Spock
Spock Aşkına
2016 Belgesel Oyuncu 7,7 24
Hell or High Water 2016 Suç Oyuncu 7,8 76
Star Trek Beyond
Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Bilim Kurgu Oyuncu 7,1 340
The Finest Hours
Zor Saatler
2016 Aksiyon Oyuncu 6,8 246
Horrible Bosses 2
Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Oyuncu 6,3 302
Jack Ryan: Shadow Recruit
Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Oyuncu 6,2 242
Star Trek Into Darkness
Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Bilim Kurgu Oyuncu 7,8 727
People Like Us
Bizim Gibi İnsanlar
2012 Dram Oyuncu 7,1 16
This Means War
İyi Olan Kazansın
2012 Komedi Oyuncu 6,3 777
Unstoppable
Durdurulamaz
2010 Aksiyon Oyuncu 6,8 87
Star Trek
Uzay Yolu
2009 Bilim Kurgu Oyuncu 8,0 526
Blind Dating
Kör Aşk
2006 Komedi Oyuncu 6,1 22
Just My Luck
Şansa Bak
2006 Komedi Oyuncu 5,3 11
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)