Chloë Sevigny
Chloë Sevigny
  • Gerçek İsmi:  Chloë Stevens Sevigny
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Springfield, Massachusetts, ABD
  • Doğum Tarihi:  18.11.1974 (43 yıl önce)
  • Burcu:  Akrep
  • Boyu:  1.73 m

Chloë Stevens Sevigny (doğum 18 Kasım, 1974) Akademi Ödülü ve Altın Küre Ödülü adayı Amerikalı aktris ve eski manken.
Chloë Sevigny Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Antibirth 2016 Korku Oyuncu 4,9 5
Love & Friendship
Aşk & Dostluk
2016 Dram Oyuncu 6,6 14
Little Accidents 2014 Dram Oyuncu 5,8 7
Mr. Nice
Bağımlılık
2010 Biyografi Oyuncu 6,4 8
American Psycho
Amerikan Sapığı
2000 Suç Oyuncu 7,6 164
Boys Don't Cry
Erkekler Ağlamaz
1999 Dram Oyuncu 7,6 31
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)