Chloë Sevigny
Chloë Sevigny
  • Gerçek İsmi:  Chloë Stevens Sevigny
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Springfield, Massachusetts, ABD
  • Doğum Tarihi:  18.11.1974 (43 yıl önce)
  • Burcu:  Akrep
  • Boyu:  1.73 m

Chloë Stevens Sevigny (doğum 18 Kasım, 1974) Akademi Ödülü ve Altın Küre Ödülü adayı Amerikalı aktris ve eski manken.
Chloë Sevigny Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Love & Friendship
Aşk & Dostluk
2016 Dram Oyuncu 6,6 14
Little Accidents 2014 Dram Oyuncu 5,8 7
Mr. Nice
Bağımlılık
2010 Biyografi Oyuncu 6,4 8
American Psycho
Amerikan Sapığı
2000 Suç Oyuncu 7,6 154
Boys Don't Cry
Erkekler Ağlamaz
1999 Dram Oyuncu 7,6 30
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)