Youwin
300TL Youwin
Süperbahis
600TL Süperbahis
Betboo
450TL Betboo
Oddsring
500TL Oddsring
Hiperbet
300TL Hiperbet
Tipobet365
365TL Tipobet365
Wsbets
250TL Artemisbet
Betin
300TL Betin
Tempobet
%5 Tempobet
Charlize Theron
Charlize Theron
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Benoni, Gauteng, Güney Afrika
  • Doğum Tarihi:  06.08.1975 (39 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.77 m

Charlize Theron (7 Ağustos 1975, Benoni, Güney Afrika), Güney Afrikalı sinema sanatçısıdır. 2003'de en iyi kadın oyuncu Oscar'ı aldı.
Charlize Theron Güney Afrika'nın Benoni şehrinde doğdu.Annesi Gerda alman, babası Charles Theron ise Fransız asıllıydı.Annesi ve babası bir yol yapım şirketi işletiyordu. Theron 15 yaşında iken annesi bir tartışma sırasında babasını vurdu ve Theron'un babası hayatını kaybetti. Annesi kendini savunduğu gerekçesiyle ceza almadı.6 yaşında bale dersleri almaya 16 yaşında modellik yapmaya başladı. Ancak bir süre sonra dizini incitti ve profesyonel olamadan balerinliğe noktayı koydu. Theron bir bankadaki görevliyle ateşli bir tartışma yaşarken oyuncu menajeri John Crosby tarafından keşfedilmiştir. Theron kartvizini aldığı Crosby'i arayarak oyunculuk için ilk adımını atmıştı.
2001 yılından bu yana Stuart Townsend ile birliktedir.
The Hollywood Reporter'ın 2006 yılının En Çok Kazanan Kadın Oyuncuları listesinde North Country ve Aeon Flux filmleri için film başına aldığı 10,000,000 $ ücretle Halle Berry, Cameron Diaz, Drew Barrymore, Renée Zellweger, Reese Witherspoon, ve Nicole Kidman'ın ardında 7. sırada yer aldı.
Charlize Theron Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
A Million Ways to Die in the West
Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Oyuncu 6,2 118
Snow White and the Huntsman
Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Oyuncu 6,2 44
Prometheus 2012 Bilim Kurgu Oyuncu 7,1 134
Young Adult
Genç Yetişkin
2011 Dram Oyuncu 6,4 4
Hancock 2008 Fantastik Oyuncu 6,5 122
Æon Flux
Gelecek Flux'ta
2005 Bilim Kurgu Oyuncu 5,4 55
Head in the Clouds
Bulutların Üzerinde
2004 Savaş Oyuncu 6,3 5
The Italian Job
İtalyan İşi
2003 Suç Oyuncu 6,9 78
Sweet November
Kasımda Aşk Başkadır
2001 Romantik Oyuncu 6,4 106
Men of Honor
Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Oyuncu 6,9 32
The Astronaut's Wife
Astronotun Karısı
1999 Gerilim Oyuncu 5,3 6
The Cider House Rules
Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram Oyuncu 7,4 13
The Devil's Advocate
Şeytanın Avukatı
1997 Dram Oyuncu 7,4 55

Film isteği almıyoruz. Lütfen ısrarla bu ne zaman gelir bunu ekler misiniz gibi yorumlar, mailler atmayınız. Lütfen. 28.10.2014


Üye profiline üyeliği silme eklenmiştir. Profilimi düzenle kısmında bulabilirsiniz. 24.09.2014


Lütfen isteklerinizi yorumdan iletmek yerine iletişimi kullanarak iletiniz. Aksi halinde dikkate alınmayıp yorumunuz güme gidebilir. 04.09.2014

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)