Charlize Theron
Charlize Theron
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Benoni, Gauteng, Güney Afrika
  • Doğum Tarihi:  06.08.1975 (41 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.77 m

Charlize Theron (7 Ağustos 1975, Benoni, Güney Afrika), Güney Afrikalı sinema sanatçısıdır. 2003'de en iyi kadın oyuncu Oscar'ı aldı.
Charlize Theron Güney Afrika'nın Benoni şehrinde doğdu.Annesi Gerda alman, babası Charles Theron ise Fransız asıllıydı.Annesi ve babası bir yol yapım şirketi işletiyordu. Theron 15 yaşında iken annesi bir tartışma sırasında babasını vurdu ve Theron'un babası hayatını kaybetti. Annesi kendini savunduğu gerekçesiyle ceza almadı.6 yaşında bale dersleri almaya 16 yaşında modellik yapmaya başladı. Ancak bir süre sonra dizini incitti ve profesyonel olamadan balerinliğe noktayı koydu. Theron bir bankadaki görevliyle ateşli bir tartışma yaşarken oyuncu menajeri John Crosby tarafından keşfedilmiştir. Theron kartvizini aldığı Crosby'i arayarak oyunculuk için ilk adımını atmıştı.
2001 yılından bu yana Stuart Townsend ile birliktedir.
The Hollywood Reporter'ın 2006 yılının En Çok Kazanan Kadın Oyuncuları listesinde North Country ve Aeon Flux filmleri için film başına aldığı 10,000,000 $ ücretle Halle Berry, Cameron Diaz, Drew Barrymore, Renée Zellweger, Reese Witherspoon, ve Nicole Kidman'ın ardında 7. sırada yer aldı.
Charlize Theron Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Dark Places
Karanlık Yerler
2015 Gerilim Oyuncu 6,4 41
Mad Max: Fury Road
Çılgın Max Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Oyuncu 8,6 852
A Million Ways to Die in the West
Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Oyuncu 6,2 156
Snow White and the Huntsman
Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Oyuncu 6,2 131
Prometheus 2012 Bilim Kurgu Oyuncu 7,1 389
Young Adult
Genç Yetişkin
2011 Dram Oyuncu 6,4 7
Hancock 2008 Fantastik Oyuncu 6,5 542
Æon Flux
Gelecek Flux'ta
2005 Bilim Kurgu Oyuncu 5,4 153
Head in the Clouds
Bulutların Üzerinde
2004 Savaş Oyuncu 6,3 11
Monster
Cani
2003 Biyografi Oyuncu 7,3 11
The Italian Job
İtalyan İşi
2003 Suç Oyuncu 6,9 164
Sweet November
Kasımda Aşk Başkadır
2001 Romantik Oyuncu 6,4 183
Men of Honor
Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Oyuncu 6,9 80
The Astronaut's Wife
Astronotun Karısı
1999 Gerilim Oyuncu 5,3 19
The Cider House Rules
Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram Oyuncu 7,4 26
The Devil's Advocate
Şeytanın Avukatı
1997 Dram Oyuncu 7,4 180

Mail.Ru alternatifleri nerede kayboldu? Merak etmeyin bir yere kaybolmadı sadece banlandık :) bizde siteden kaldırdık aynı şekilde vk alternatiflerinide. 27.01.2016


Sitemize bulamadığınız filmleri diğer sitemizde aramayı unutmayınız. Her videonun üzerinde biraz dikkat ile tüm sitelerimizi öğrenebilirsiniz. 24.08.2015


Film isteği almıyoruz. Lütfen ısrarla bu ne zaman gelir bunu ekler misiniz gibi yorumlar, mailler atmayınız. Lütfen. 28.10.2014


Lütfen site hakkında görüs ve isteklerinizi yorumdan iletmek yerine iletişimi kullanarak iletiniz. Aksi halinde dikkate alınmayıp yorumunuz güme gidebilir. 04.09.2014

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)