Charles Dance
Charles Dance
  • Gerçek İsmi:  Walter Charles Dance
  • Mesleği:  Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Redditch, Worcestershire, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  10.10.1946 (71 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.91 m

Charles Dance Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Ghostbusters
Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu 5,4 266
Admiral 2015 Aksiyon Oyuncu 7,1 53
Woman in Gold
Altınlı Kadın
2015 Dram Oyuncu 7,3 71
The Imitation Game
Yapay Oyun
2014 Biyografi Oyuncu 8,1 740
Dracula Untold
Dracula: Başlangıç
2014 Fantastik Oyuncu 6,3 962
Patrick 2013 Gerilim Oyuncu 4,9 20
Justin and the Knights of Valour
Kahraman Şövalye
2013 Animasyon Oyuncu 6,1 107
Swimming Pool
Havuz
2003 Gerilim Oyuncu 6,8 61
Last Action Hero
Son Kahraman
1993 Aile Oyuncu 6,2 25
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)