Casey Affleck
Casey Affleck
  • Gerçek İsmi:  Caleb Casey Affleck
  • Mesleği:  Aktör, Senarist, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Falmouth, Massachusetts, ABD
  • Doğum Tarihi:  11.08.1975 (42 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.75 m

Caleb Casey Affleck (d. 12 Ağustos 1975) Amerikalı oyuncu. Aktör Ben Affleck'in kardeşidir.
2007 yılında Brad Pitt'in Jesse James rolünde yer aldığı The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford filminde Robert Ford'u canlandırmıştır. Bu filmdeki rolü ile Satellite Ödülleri'ne, Altın Küre'ye ve Oscar'a En İyi Yardımcı Aktör dalında aday gösterilmiştir.
Aynı yıl Ben Affleck'in yönettiği Gone Baby Gone filminde başrolde oynamıştır.
Aktör 25 Aralık 2003 tarihinde Joaquin Phoenix'in kardeşi aktris Summer Phoenix ile nişanlanmış ve çiftin 31 Mayıs 2004'te Indiana August isminde bir oğulları olmuştur. Çift daha sonra 3 Haziran 2006'da evlenmiştir.
Casey Affleck Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Manchester by the Sea
Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Oyuncu 7,9 5
Triple 9
Kod 999
2016 Suç Oyuncu 6,3 197
The Finest Hours
Zor Saatler
2016 Aksiyon Oyuncu 6,8 246
Out of the Furnace
Kardeşim İçin
2013 Gerilim Oyuncu 6,8 129
Ain't Them Bodies Saints
Ölümsüz Aşk
2013 Dram Oyuncu 6,4 14
The Killer Inside Me
İçimdeki Katil
2010 Suç Oyuncu 6,1 15
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Oyuncu 7,5 87
Gone Baby Gone
Kızımı Kurtarın
2007 Suç Oyuncu 7,7 79
The Last Kiss
Son Öpücük
2006 Romantik Oyuncu 6,5 13
Ocean's Twelve
Ocean's 12
2004 Suç Oyuncu 6,5 156
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)