Cary-Hiroyuki Tagawa
Cary-Hiroyuki Tagawa
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Tokyo, Japonya
  • Doğum Tarihi:  26.09.1950 (67 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.80 m

Cary-Hiroyuki Tagawa (d. 27 Eylül 1950, Tokyo, Japonya), Japon asıllı Amerikalı aktör ve film yapımcısı.
Cary-Hiroyuki Tagawa Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Kubo and the Two Strings
Kubo ve Sihirli Telleri
2016 Animasyon Oyuncu 8,0 296
47 Ronin 2013 Fantastik Oyuncu 6,3 423
Tekken 2010 Aksiyon Oyuncu 4,8 458
Hachi: A Dog's Tale
Hachiko: Bir Köpeğin Hikayesi
2009 Dram Oyuncu 8,1 1978
Elektra 2005 Fantastik Oyuncu 4,8 90
Planet of the Apes
Maymunlar Cehennemi
2001 Bilim Kurgu Oyuncu 5,7 172
Mortal Kombat
Ölümcül Dövüş
1995 Fantastik Oyuncu 5,8 226
Rising Sun
Yükselen Güneş
1993 Suç Oyuncu 6,2 10
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)