Carice van Houten
Carice van Houten
  • Gerçek İsmi:  Carice Anouk van Houten
  • Mesleği:  Aktris, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Leiderdorp, Zuid-Holland, Hollanda
  • Doğum Tarihi:  04.09.1976 (41 yıl önce)
  • Burcu:  Başak
  • Boyu:  1.69 m

Carice Anouk van Houten, 5 Eylül 1976 doğumlu, Hollandalı tiyatro ve sinema oyuncusu. Suzy Q (1999), Undercover Kitty (2001) ve Zwartboek filmlerindeki rolleri dolayısıyla üç kez Hollanda Film Festivali'nin büyük ödülü olan Gouden Kalf Ödülü' nü kazandı. Zwartboek'taki rolü onun uluslararası alanda tanınmasını sağladı ve Body of Lies (2008), Valkyrie (2008) ve Repossession Mambo (2009) gibi Amerikan yapımlarında yer aldı.
Carice van Houten Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Brimstone
Cehennem
2016 Gizem Oyuncu 7,2 34
Race
Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Oyuncu 7,1 129
Black Butterflies
Siyah Kelebekler
2011 Dram Oyuncu 6,2 4
Intruders
Davetsiz Misafirler
2011 Korku Oyuncu 5,4 13
Repo Men 2010 Bilim Kurgu Oyuncu 6,3 14
Valkyrie
Operasyon Valkyrie
2008 Savaş Oyuncu 7,1 300
Zwartboek
Kara Kitap
2006 Dram Oyuncu 7,8 18
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)