Byung-hun Lee
Byung-hun Lee
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Seoul, Güney Kore
  • Doğum Tarihi:  11.07.1970 (47 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.78 m

Byung-hun Lee Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Magnificent Seven
Muhteşem Yedili
2016 Western Oyuncu 7,0 532
Misconduct
Hesaplaşma
2016 Dram Oyuncu 5,3 63
Nae-bu-ja-deul
Inside Men
2015 Suç Oyuncu 7,0 11
Memories of the Sword 2015 Aksiyon Oyuncu 6,3 15
Gwanghae, Wangyidoen namja
Masquerade
2012 Dram Oyuncu 7,9 9
G.I. Joe: The Rise of Cobra
G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Fantastik Oyuncu 5,8 674
I Come with the Rain
Yağmurla Gelen
2009 Gerilim Oyuncu 5,5 1
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)