Bryan Cranston
Bryan Cranston
  • Gerçek İsmi:  Bryan Lee Cranston
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  San Fernando Valley, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  07.03.1956 (61 yıl önce)
  • Burcu:  Balık
  • Boyu:  1.79 m

Bryan Cranston Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Why Him?
Bu da Nereden Çıktı?
2016 Komedi Oyuncu 6,3 29
The Infiltrator 2016 Biyografi Oyuncu 7,1 148
All the Way 2016 Biyografi Oyuncu 7,4 25
Get a Job 2016 Komedi Oyuncu 5,3 82
Kung Fu Panda 3 2016 Animasyon Oyuncu 7,2 1137
Trumbo 2015 Biyografi Oyuncu 7,5 73
Godzilla 2014 Aksiyon Oyuncu 6,5 589
Cold Comes the Night 2013 Suç Oyuncu 5,7 11
Argo
Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7,7 63
Total Recall
Gerçeğe Çağrı
2012 Bilim Kurgu Oyuncu 6,3 274
Red Tails
Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Oyuncu 5,9 85
Contagion
Salgın
2011 Bilim Kurgu Oyuncu 6,6 76
Drive
Sürücü
2011 Suç Oyuncu 7,8 35
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)