Britt Robertson
Britt Robertson
  • Gerçek İsmi:  Brittany Leanna Robertson
  • Mesleği:  Aktris
  • Doğum Yeri:  Charlotte, North Carolina, ABD
  • Doğum Tarihi:  17.04.1990 (27 yıl önce)
  • Burcu:  Koç
  • Boyu:  1.59 m

Brittany Leanna "Britt" Robertson 18 Nisan, 1990 yılında doğan Amerikalı bir oyuncudur.Onu daha önce Dan in Real Life filmindeki Cara Burns karakteriyle,Swingtown filmindeki Samantha karakteriyle,The Tenth Circle filmindeki Trixie Stone karakteriyle,Life Unexpected filmindeki Lux Cassidy ve Çığlık 4 filmindeki Marnie Cooper karakteriyle tanıyoruz.Son zamanlarda oynadığı Avalon Lisesi filmindeki Allie Pennington karakteri, The First Time filmindeki Aubrey Miller rolüyle ve The Secret Circle dizisindeki Cassie Blake karakteriyle önü açılmıştır.Başrolde olduğu bir diğer film de Triple Dog filmidir. http://en.wikipedia.org
Britt Robertson Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Mr. Church 2016 Dram Oyuncu 7,7 150
Jack Goes Home 2016 Gerilim Oyuncu 5,0 7
Tomorrowland
Yarının Dünyası
2015 Bilim Kurgu Oyuncu 6,5 559
The Longest Ride
Seninle Bir Ömür
2015 Romantik Oyuncu 7,1 531
Ask Me Anything
İstediğini Sor
2014 Dram Oyuncu 6,0 112
Delivery Man
Süper Baba
2013 Komedi Oyuncu 6,4 126
The First Time
İlk Kez
2012 Komedi Oyuncu 6,9 398
Triple Dog
Doğruluk mu Cesaret mi?
2010 Gerilim Oyuncu 6,0 49
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)