Brit Marling
Brit Marling
  • Gerçek İsmi:  Brittany Heyworth Marling
  • Mesleği:  Aktris, Senarist, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Chicago, Illinois, ABD
  • Burcu:  Aslan

Brit Marling Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Posthumous
Aşkı Bulunca
2014 Romantik Oyuncu 5,7 17
The Keeping Room 2014 Dram Oyuncu 6,0 6
I Origins
Kök
2014 Bilim Kurgu Oyuncu 7,3 913
The East
Doğu
2013 Gerilim Oyuncu 6,8 29
Arbitrage
Entrika
2012 Dram Oyuncu 6,6 10
Another Earth
Başka Bir Dünya
2011 Bilim Kurgu Oyuncu 7,0 89
Sound of My Voice
Sesimin Etkisi
2011 Gerilim Oyuncu 6,7 6
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)