Billy Burke
Billy Burke
  • Gerçek İsmi:  William Albert Burke
  • Mesleği:  Aktör, Senarist, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Everett, Washington, ABD
  • Doğum Tarihi:  25.11.1966 (51 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.88 m

Billy Burke (d. 25 Kasım 1966) Amerikalı bir aktördür. Bellingham, Washington'ta doğdu ve burada büyüdü. 24 dizisinin ikinci sezonundaki Gary Matheson rolü ile çıkışa geçti. Diğer rol aldığı yapımlar: Star Trek: Deep Space Nine ( Second Skin bölümü), Party of Five, Gilmore Girls, Karen Sisco, Fringe ve Monk.
Hareketlilik uyandıran yapımları: Jane Austen's Mafia!, Along Came a Spider, Final Jeopardy, Flashpoint and Ladder 49.
Billy Burke aynı zamanda 2007 yılı yapımı bir film olan Feast of Love 'da Selma Blair ve Morgan Freeman ile başrolü paylaşmıştır. Son yapımı Charlie Swan rolü ile yer aldığı , Stephenie Meyer'in aynı ismi taşıyan romanından esinlenilerek uyarlanan Twilight oldu.
Billy Burke bir online poker sitesi olan Hollywood Poker'de en çok tanınan yüzlerden biridir.
Billy Burke Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Lights Out
Işıklar Sönünce
2016 Korku Oyuncu 6,4 203
Freaky Deaky
Bomba Gibi
2012 Komedi Oyuncu 6,5 13
Drive Angry
İntikam Yolu
2011 Aksiyon Oyuncu 5,5 204
The Twilight Saga: New Moon
Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Fantastik Oyuncu 4,6 1224
Untraceable
Öldür.com
2008 Suç Oyuncu 6,2 41
Twilight
Alacakaranlık
2008 Fantastik Oyuncu 5,2 1552
Fracture
Cinayet Gecesi
2007 Gizem Oyuncu 7,2 86
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)