Bill Condon
Bill Condon
  • Gerçek İsmi:  William Condon
  • Mesleği:  Yönetmen, Senarist, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  New York City, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  22.10.1955 (62 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.65 m

Bill Condon Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Beauty and the Beast
Güzel ve Çirkin
2017 Aile Yönetmen 7,7 20
Mr. Holmes
Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı
2015 Suç Yönetmen 6,9 149
The Fifth Estate
Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Yönetmen 6,2 96
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Fantastik Yönetmen 5,5 2363
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Fantastik Yönetmen 4,9 1680
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)