Ben Foster
Ben Foster
  • Gerçek İsmi:  Benjamin A. Foster
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Boston, Massachusetts, ABD
  • Doğum Tarihi:  28.10.1980 (37 yıl önce)
  • Burcu:  Akrep
  • Boyu:  1.75 m

Ben Foster Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Inferno
Cehennem
2016 Aksiyon Oyuncu 6,3 368
Hell or High Water 2016 Suç Oyuncu 7,8 76
Warcraft
Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Fantastik Oyuncu 7,0 1256
The Finest Hours
Zor Saatler
2016 Aksiyon Oyuncu 6,8 246
The Program
Son Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 6,5 10
Kill Your Darlings
Öldüresiye Sevmek
2013 Biyografi Oyuncu 6,5 77
Lone Survivor
Son Kalan
2013 Biyografi Oyuncu 7,6 248
Ain't Them Bodies Saints
Ölümsüz Aşk
2013 Dram Oyuncu 6,4 14
The Mechanic
Mekanik
2011 Suç Oyuncu 6,6 117
30 Days of Night
30 Gün Gece
2007 Gerilim Oyuncu 6,6 176
3:10 to Yuma
3:10 Treni
2007 Western Oyuncu 7,7 369
Hostage
Rehine
2005 Suç Oyuncu 6,6 25
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)