Ayelet Zurer
Ayelet Zurer
  • Mesleği:  Aktris
  • Doğum Yeri:  Tel Aviv, İsrail
  • Doğum Tarihi:  28.06.1969 (48 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç

Ayelet Zurer Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Ben-Hur 2016 Aksiyon Oyuncu 5,7 217
Last Days in the Desert
Çölde Son Gün
2015 Macera Oyuncu 5,6 23
Halo 4: Forward Unto Dawn
Halo 4: Şafağa Kadar Hücum
2012 Bilim Kurgu Oyuncu 7,0 244
Angels & Demons
Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Oyuncu 6,7 408
Munich
Münih
2005 Gerilim Oyuncu 7,6 37
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)