Armie Hammer
Armie Hammer
  • Gerçek İsmi:  Armand Douglas Hammer
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Los Angeles, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  27.08.1986 (31 yıl önce)
  • Burcu:  Başak
  • Boyu:  1.96 m

Armie Hammer Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Nocturnal Animals
Gece Hayvanları
2016 Gerilim Oyuncu 7,8 152
The Man from U.N.C.L.E.
Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7,3 316
The Lone Ranger
Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Oyuncu 6,5 300
Mirror Mirror
Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Oyuncu 5,6 86
J. Edgar 2011 Biyografi Oyuncu 6,6 124
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)