Anton Yelchin
Anton Yelchin
  • Gerçek İsmi:  Anton Viktorovich Yelchin
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Leningrad, Rusyan SFSR, USSR [now St. Petersburg, Rusya]
  • Doğum Tarihi:  11.03.1989 (28 yıl önce)
  • Burcu:  Balık
  • Boyu:  1.75 m

Anton Yelchin Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Star Trek Beyond
Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Bilim Kurgu Oyuncu 7,1 340
Green Room
Dehşet Odası
2015 Gerilim Oyuncu 7,1 48
Experimenter 2015 Biyografi Oyuncu 6,6 17
Broken Horses 2015 Western Oyuncu 5,7 4
Burying the Ex
Eski Sevgiliyi Gömmek
2014 Komedi Oyuncu 5,4 52
Dying of the Light
Terörist Avı
2014 Gerilim Oyuncu 4,4 62
Only Lovers Left Alive
Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 Dram Oyuncu 7,3 91
Odd Thomas
Tuhaf Thomas
2013 Gizem Oyuncu 6,9 40
Like Crazy
Çılgınlar Gibi
2011 Romantik Oyuncu 6,7 84
The Beaver
Kukla
2011 Dram Oyuncu 6,7 21
Fright Night
Korku Gecesi
2011 Komedi Oyuncu 6,4 46
Terminator Salvation
Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Bilim Kurgu Oyuncu 6,6 189
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)