Anna Kendrick
Anna Kendrick
  • Mesleği:  Aktris, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Portland, Maine, ABD
  • Doğum Tarihi:  08.08.1985 (32 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.52 m

Anna Kendrick (doğum 9 Ağustos 1985) ABD'li sinema ve tiyatro oyuncusu. Stephenie Meyer'in aynı adlı romanından uyarlanan 2008 yapımlı Alacakaranlık adlı filmde Jessica Stanley rolüyle tanınmıştır. BAFTA, Tony ödülü, Altın Küre ve Akademi Ödülü adaylığı olan oyuncu 2009 yapımı Up in the Air filmiyle tanınmaktadır. Ve 2012 yılında Pitch Perfect flminde Beca rölünü canlandırmıştır.
Anna Kendrick Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Hollars 2016 Komedi Oyuncu 6,4 12
Trolls
Troller
2016 Animasyon Oyuncu 6,6 340
The Accountant
Hesaplaşma
2016 Suç Oyuncu 7,5 592
Mike and Dave Need Wedding Dates
Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak
2016 Komedi Oyuncu 6,0 135
Get a Job 2016 Komedi Oyuncu 5,3 82
Mr. Right
Bay Doğru
2015 Aksiyon Oyuncu 6,3 169
Pitch Perfect 2 2015 Komedi Oyuncu 6,5 325
The Last 5 Years
Son 5 Yıl
2014 Müzik Oyuncu 5,9 16
The Voices
Sesler
2014 Komedi Oyuncu 6,3 91
Into the Woods
Sihirli Orman
2014 Fantastik Oyuncu 6,0 133
Cake
Pasta
2014 Dram Oyuncu 6,4 49
Drinking Buddies
Akşamdan Kalanlar
2013 Romantik Oyuncu 6,1 28
Pitch Perfect
Mükemmel Saha
2012 Komedi Oyuncu 7,2 654
End of Watch
Tehlikeli Takip
2012 Aksiyon Oyuncu 7,7 26
What to Expect When You're Expecting
Dikkat Bebek Var
2012 Komedi Oyuncu 5,7 70
50/50
Şansa Bak
2011 Dram Oyuncu 7,7 210
Elsewhere
Başka Yerde
2009 Suç Oyuncu 5,6 5
Up in the Air
Aklı Havada
2009 Dram Oyuncu 7,4 64
The Twilight Saga: New Moon
Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Fantastik Oyuncu 4,6 1241
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)