Andy Samberg
Andy Samberg
  • Gerçek İsmi:  Andrew David Samberg
  • Mesleği:  Oyuncu, Senarist, Müzik
  • Doğum Yeri:  Berkeley, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  17.08.1978 (39 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.78 m

Andy Samberg Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Storks
Leylekler
2016 Animasyon Oyuncu 7,0 512
Hotel Transylvania 2
Otel Transilvanya 2
2015 Animasyon Oyuncu 6,7 348
Cloudy with a Chance of Meatballs 2
Köfte Yağmuru 2
2013 Animasyon Oyuncu 6,5 165
Hotel Transylvania
Otel Transilvanya
2012 Animasyon Oyuncu 7,1 265
Celeste & Jesse Forever
Vazgeçmem Senden
2012 Romantik Oyuncu 6,6 25
Cloudy with a Chance of Meatballs
Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Oyuncu 7,0 187
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)