Andy Lau
Andy Lau
  • Gerçek İsmi:  Lau Fok Wing
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Tai Po, Hong Kong
  • Doğum Tarihi:  27.09.1961 (56 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.75 m

Andy Lau Tak-Wah (d. 27 Eylül 1961, Hong Kong), pop şarkıcısı, film yapımcısı ve aktör.
Andy Lau Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Great Wall
Çin Seddi
2016 Fantastik Oyuncu 6,3 113
My Beloved Bodyguard 2016 Aksiyon Oyuncu 5,8 9
Jie jiu Wu xian sheng
Saving Mr. Wu
2015 Suç Oyuncu 6,7 9
Fung bou
Ateş Fırtınası
2013 Aksiyon Oyuncu 6,2 20
Man tam
Blind Detective
2013 Komedi Oyuncu 6,5 7
Tao jie
Sade Bir Hayat
2011 Dram Oyuncu 7,6 3
Di Renjie zhi tongtian diguo
Dedektif Dee ve Gizemli Alev
2010 Aksiyon Oyuncu 6,6 14
Saam gwok dzi gin lung se gap
Üç Hanedan: Ejderin Dirilişi
2008 Aksiyon Oyuncu 6,2 43
Tau ming chong
Savaş Kralları
2007 Tarihi Oyuncu 7,1 170
Mo gong
Taktikler Savaşı
2006 Savaş Oyuncu 6,8 17
Shi mian mai fu
Parlayan Hançerler
2004 Aksiyon Oyuncu 7,6 7
Mou gaan dou III: Jung gik mou gaan
Kirli İşler 3
2003 Suç Oyuncu 7,0 8
Mou gaan dou
Kirli İşler
2002 Suç Oyuncu 8,1 56
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)