Andy Garcia
Andy Garcia
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Havana, Küba
  • Doğum Tarihi:  12.04.1956 (61 yıl önce)
  • Burcu:  Koç
  • Boyu:  1.78 m

Andy Garcia (d. 12 Nisan 1956, Havana, Küba), ABD'li sinema oyuncusu. Genelde mafya tiplemelerini canlandırdığı filmlerle tanınır. (The Godfather Part III /1990). Evli ve 4 çocuk babası olan aktör, en son Ocean Serisinde rol aldı.
Andy Garcia Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Passengers
Uzay Yolcuları
2016 Bilim Kurgu Oyuncu 7,1 748
True Memoirs of an International Assassin
Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2016 Komedi Oyuncu 5,9 184
Let's Be Cops
Çakma Polisler
2014 Komedi Oyuncu 6,5 562
Rob the Mob 2014 Spor Oyuncu 6,3 7
Rio 2 2014 Animasyon Oyuncu 6,4 262
At Middleton 2013 Romantik Oyuncu 6,5 17
A Dark Truth
Karanlık Gerçek
2012 Gerilim Oyuncu 5,6 1
5 Days of War
Savaşın 5 Günü
2011 Savaş Oyuncu 5,6 39
City Island
Çılgın Aile
2009 Komedi Oyuncu 7,4 67
The Pink Panther 2
Pembe Panter 2
2009 Macera Oyuncu 5,5 215
New York, I Love You
Seni Seviyorum New York
2009 Romantik Oyuncu 6,3 23
The Lost City
Kayıp Şehir
2005 Dram Yönetmen 6,7 3
Ocean's Twelve
Ocean's 12
2004 Suç Oyuncu 6,5 156
When a Man Loves a Woman
Erkek Severse
1994 Romantik Oyuncu 6,5 1
The Godfather: Part III
Baba 3
1990 Suç Oyuncu 7,6 881
Black Rain
Kara Yağmur
1989 Aksiyon Oyuncu 6,6 11
The Untouchables
Dokunulmazlar
1987 Suç Oyuncu 7,9 156
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)