Andrew Garfield
Andrew Garfield
  • Gerçek İsmi:  Andrew Russell Garfield
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Los Angeles, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  19.08.1983 (34 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.83 m

Andrew Garfield Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Silence
Sükut
2016 Macera Oyuncu 7,4 3
Hacksaw Ridge
Savaş Vadisi
2016 Savaş Oyuncu 8,2 463
99 Homes
99 Ev
2014 Dram Oyuncu 7,1 22
The Amazing Spider-Man 2
İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Fantastik Oyuncu 6,7 5618
The Amazing Spider-Man
İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Fantastik Oyuncu 7,0 2160
Never Let Me Go
Beni Asla Bırakma
2010 Dram Oyuncu 7,2 94
The Imaginarium of Doctor Parnassus
Dr. Parnassus
2009 Fantastik Oyuncu 6,8 51
Red Riding: In the Year of Our Lord 1974
Kırmızı Başlık: Lordumuz 1974 Yılında
2009 Suç Oyuncu 7,1 16
Lions for Lambs
Arslanı Kuzulara
2007 Dram Oyuncu 6,2 10
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)