Amy Adams
Amy Adams
  • Gerçek İsmi:  Amy Lou Adams
  • Mesleği:  Aktris, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Vicenza, Veneto, İtalya
  • Doğum Tarihi:  19.08.1974 (43 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.63 m

Amy Adams Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Arrival
Geliş
2016 Bilim Kurgu Oyuncu 8,0 1147
Nocturnal Animals
Gece Hayvanları
2016 Gerilim Oyuncu 7,8 269
Batman v Superman: Dawn of Justice
Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Fantastik Oyuncu 6,8 2659
Big Eyes
Büyük Gözler
2014 Biyografi Oyuncu 7,0 273
Lullaby 2014 Dram Oyuncu 6,2 33
American Hustle
Düzenbaz
2013 Suç Oyuncu 7,3 183
Her
Aşk
2013 Bilim Kurgu Oyuncu 8,0 595
Man of Steel
Çelik Adam
2013 Fantastik Oyuncu 7,1 2706
The Master
Usta
2012 Dram Oyuncu 7,1 16
Trouble with the Curve
Hayatımın Atışı
2012 Dram Oyuncu 6,8 10
On the Road
Yolda
2012 Macera Oyuncu 6,1 80
The Muppets
Muppetlar
2011 Aile Oyuncu 7,1 98
The Fighter
Dövüşçü
2010 Suç Oyuncu 7,9 115
Leap Year
Aşka Yolculuk
2010 Romantik Oyuncu 6,5 140
Julie & Julia 2009 Biyografi Oyuncu 7,0 28
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Oyuncu 5,9 295
Enchanted
Manhattan'da sihir
2007 Aile Oyuncu 7,1 105
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)