Alicia Vikander
Alicia Vikander
  • Gerçek İsmi:  Alicia Amanda Vikander
  • Mesleği:  Aktris
  • Doğum Yeri:  Gothenburg, Västra Götalands län, İsveç
  • Doğum Tarihi:  03.10.1988 (29 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi

Alicia Vikander Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Light Between Oceans
Hayat Işığım
2016 Dram Oyuncu 7,2 118
Jason Bourne 2016 Aksiyon Oyuncu 6,7 11822
Ingrid Bergman in Her Own Words 2015 Belgesel Oyuncu 7,4 4
The Danish Girl
Danimarkalı Kız
2015 Biyografi Oyuncu 7,0 342
The Man from U.N.C.L.E.
Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7,3 318
Ex Machina 2015 Bilim Kurgu Oyuncu 7,7 1519
Testament of Youth
Gençlik Ahdı
2014 Savaş Oyuncu 7,3 81
Seventh Son
Yedinci Oğul
2014 Fantastik Oyuncu 5,5 563
Son of a Gun
Kan Kardeş
2014 Suç Oyuncu 6,5 158
En kongelig affære
Yasak Aşk
2012 Dram Oyuncu 7,6 31
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)