Ali Larter
Ali Larter
  • Gerçek İsmi:  Alison Elizabeth Larter
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Cherry Hill, New Jersey, ABD
  • Doğum Tarihi:  28.02.1976 (41 yıl önce)
  • Burcu:  Balık
  • Boyu:  1.73 m

Ali Larter ABD'li aktris ve modeldir. Final Destination ve Final Destination 2 filmlerinde adını duyurdu. Daha sonra Heroes dizisinde canlandırdığı Niki Sanders rolü ile daha geniş kitlelerce tanındı.
13 yaşında model olarak başladığı kariyerine 17 yaşında bir müddet Japonya'da kalarak ara verdi. Daha sonra taşındığı Los Angeles'da oyunculuk eğitimine başladı. Profesyonel olarak kamera karşısına ilk kez 1997 yılında Chicago Sons dizisinde çıktı.
1999 yılında sinema kariyerine Varsity Blues ve House on Haunted Hill filmleri ile başladı. 2002 yılında Stuff dergisi tarafından "102 sexiest women in the world" (Dünyadaki 102 seksi kadın) değerlendirmesinde 40. sırayı aldı.
Sanatçı halen New York'da yaşamaktadır.
Ali Larter Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Resident Evil: The Final Chapter
Resident Evil: Son Bölüm
2016 Bilim Kurgu Oyuncu 6,0 207
The Diabolical 2015 Korku Oyuncu 4,7 23
Lovesick
Aşk Hastası
2014 Komedi Oyuncu 5,1 16
You're Not You
Sen, Sen Değilsin
2014 Dram Oyuncu 7,4 301
Resident Evil: Afterlife
Ölümcül Deney 4: Ölümden Sonra
2010 Bilim Kurgu Oyuncu 5,9 296
Crazy
Çılgın
2008 Biyografi Oyuncu 6,7 4
Resident Evil: Extinction
Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 Bilim Kurgu Oyuncu 6,3 557
Final Destination 2
Son Durak 2
2003 Korku Oyuncu 6,2 113
Final Destination
Son Durak
2000 Korku Oyuncu 6,7 169
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)