Alexander Skarsgård
Alexander Skarsgård
  • Mesleği:  Aktör, Yönetmen, Senarist
  • Doğum Yeri:  Stockholm, Stockholms län, İsveç
  • Doğum Tarihi:  24.08.1976 (41 yıl önce)
  • Burcu:  Başak
  • Boyu:  1.93 m

Alexander Skarsgård Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
War on Everyone 2016 Komedi Oyuncu 5,9 2
The Legend of Tarzan
Tarzan Efsanesi
2016 Macera Oyuncu 6,3 614
The Diary of a Teenage Girl
Genç Bir Kızın Günlüğü
2015 Dram Oyuncu 6,9 48
Hidden
Sığınak
2015 Gizem Oyuncu 6,4 220
The Giver
Seçilmiş
2014 Bilim Kurgu Oyuncu 6,5 706
The East
Doğu
2013 Gerilim Oyuncu 6,8 29
Disconnect
Sanal Hayatlar
2012 Dram Oyuncu 7,6 52
What Maisie Knew
Arada Kalan
2012 Dram Oyuncu 7,5 23
Battleship
Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Bilim Kurgu Oyuncu 5,9 459
Straw Dogs
Köpekler
2011 Gerilim Oyuncu 5,8 16
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)