Albert Brooks
Albert Brooks
  • Gerçek İsmi:  Albert Lawrence Einstein
  • Mesleği:  Aktör, Senarist, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Beverly Hills, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  21.07.1947 (70 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.78 m

Albert Brooks Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Finding Dory
Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon Oyuncu 7,5 419
The Secret Life of Pets
Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2016 Animasyon Oyuncu 6,6 635
A Most Violent Year
En Şiddetli Sene
2014 Dram Oyuncu 7,0 25
Drive
Sürücü
2011 Suç Oyuncu 7,8 35
Finding Nemo
Kayıp Balık Nemo
2003 Animasyon Oyuncu 8,2 418
Defending Your Life
Hayat Savunmaya Değer
1991 Fantastik Yönetmen 7,3 11
Defending Your Life
Hayat Savunmaya Değer
1991 Fantastik Oyuncu 7,3 11
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)