Alan Tudyk
Alan Tudyk
  • Gerçek İsmi:  Alan Wray Tudyk
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  El Paso, Texas, ABD
  • Doğum Tarihi:  16.03.1971 (46 yıl önce)
  • Burcu:  Balık
  • Boyu:  1.83 m

Alan Tudyk Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Rogue One
Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Bilim Kurgu Oyuncu 8,1 141
Moana 2016 Animasyon Oyuncu 8,0 385
Oddball and the Penguins
Cesur Köpek
2015 Aile Oyuncu 6,4 45
Premature
Lise Macerası
2014 Komedi Oyuncu 5,8 60
Frozen
Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Oyuncu 7,6 4619
Beautiful Boy
Güzel Çocuk
2010 Dram Oyuncu 6,6 3
Serenity 2005 Bilim Kurgu Oyuncu 8,0 196
I, Robot
Ben, Robot
2004 Bilim Kurgu Oyuncu 7,1 731
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)