Aaron Paul
Aaron Paul
  • Gerçek İsmi:  Aaron Paul Sturtevant
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Emmett, Idaho, ABD
  • Doğum Tarihi:  26.08.1979 (38 yıl önce)
  • Burcu:  Başak
  • Boyu:  1.73 m

Aaron Michael Paul (d.27 Ağustos 1979) 2010 ve 2012 yıllarında iki Emmy Ödülü kazanan, Breaking Bad televizyon dizisinde Jesse Pinkman rolüyle tanınan Amerikalı aktör.
Aaron Paul Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The 9th Life of Louis Drax
Dokuzuncu Hayat
2016 Gizem Oyuncu 6,3 38
Come and Find Me 2016 Gerilim Oyuncu 5,8 15
Kingsglaive: Final Fantasy XV
Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV
2016 Animasyon Oyuncu 7,0 1519
Central Intelligence
Merkezi İstihbarat
2016 Komedi Oyuncu 6,4 557
Triple 9
Kod 999
2016 Suç Oyuncu 6,3 197
Eye in the Sky
Ölüm Emri
2015 Dram Oyuncu 7,3 68
Fathers and Daughters
Babalar ve Kızları
2015 Dram Oyuncu 7,1 285
Exodus: Gods and Kings
Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Oyuncu 6,0 522
Hellion 2014 Dram Oyuncu 6,1 10
A Long Way Down
Düşerken
2014 Komedi Oyuncu 6,4 45
Need for Speed
Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Oyuncu 6,5 1986
Decoding Annie Parker 2013 Dram Oyuncu 6,3 2
Smashed
Sarhoş
2012 Dram Oyuncu 6,8 4
The Last House on the Left
Soldaki Son Ev
2009 Gerilim Oyuncu 6,6 85
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)